Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden

Zilvervisjes bestrijden, hoe gaat dat?

Om van zilvervisjes af te komen, is het belangrijk de insecten op een effectieve en professionele wijze te bestrijden. Natuurlijk kunt u de insecten stuk voor stuk bestrijden op het moment dat u er weer eentje tegenkomt in uw huis, maar deze methode van bestrijden is niet voldoende effectief om daadwerkelijk van alle zilvervisjes in huis af te komen. Wilt u echt van de zilvervisjes af komen, dan dient u een effectieve bestrijding tegen zilvervisjes te starten. Zilvervisjes bestrijden klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee.

zilvervisjes bestrijden

Effectieve methoden om zilvervisjes te bestrijden

Er zijn twee bewezen professionele en effectieve methoden om zelf zilvervisjes te bestrijden. Dit betreft het aanschaffen en verspreiden van lokdoosjes in huis en het gebruiken van speciale spray tegen zilvervisjes. Daarnaast is het ook mogelijk om een professional in te huren om de zilvervisjes in huis te bestrijden. Op deze pagina leest u meer over deze effectieve bestrijdingsmethoden tegen zilvervisjes.

Lokdoosjes tegen zilvervisjes

Lokdoosjes tegen zilvervisjes worden voornamelijk gebruikt om zilvervisjes in een bepaalde kamer of ruimte te bestrijden. De lokdoosjes tegen zilvervisjes zijn kleine, kartonnen doosjes die in de leefomgeving van zilvervisjes geplaatst dienen te worden. In de lokdoosjes zit een stofje dat zilvervisjes graag eten, waardoor de insecten naar het lokdoosje zullen verplaatsen om het voedsel in het doosje te nuttigen. Echter, als de zilvervisjes in het lokdoosje zitten, kunnen zij hier niet meer uit. Zo vangt u in een korte tijd vele zilvervisjes tijdens hun zoektocht naar voedsel, waarna u het volle doosje met insecten eenvoudig weg kunt gooien. Vervolgens kunt u eventueel een nieuw lokdoosje plaatsen, om nog meer zilvervisjes te vangen.

Er zijn lokdoosjes van: Roxasect en Vapona.

Spray tegen zilvervisjes

Spray tegen zilvervisjes wordt voornamelijk gebruikt om zilvervisjes achter plinten, in kieren en in naden te bestrijden. Zilvervisjes spray is een chemische spray met een speciaal gif om de zilvervisjes op effectieve wijze te bestrijden. U gebruikt de spray in de leefomgeving van de zilvervisjes door deze achter plinten, in kieren en in naden te spuiten. De giftige stoffen in de spray tegen zilvervisjes blijven twee maanden actief, dus u hoeft slechts één keer in de twee maanden te sprayen om zilvervisjes op de juiste wijze te bestrijden.

Professionele bestrijding van zilvervisjes

Als u te maken heeft met een ware plaag van zilvervisjes en zelf niet de kennis en vaardigheden heeft om deze plaag te bestrijden, kunt u ook een professionele bestrijder inhuren om de zilvervisjes uit uw woning te krijgen. Zo kunt u een gecertificeerde bestrijder van zilvervisjes inhuren, die een volledig en professioneel bestrijdingsplan start om de zilvervisjes te doden. Dit doet men door eerst te inspecteren waar de zilvervisjes leven, om vervolgens te bekijken hoe de zilvervisjes het beste bestreden kunnen worden en de behandeling te starten.

Er is bestrijding-spray van: Roxasect, Vapona en HG X.